Dotazy předem na lektora

Dotazy předem na lektora

Máte spoustu dotazů, ale z různých důvodů se nemůžete zúčastnit živého vysílání školení, abyste je mohli položit napřímo? Nebo je váš dotaz komplikovaný a bylo by dobré, aby jej lektor měl k dispozici předem?

CHCETE SI PROČÍST DOTAZY, KTERÉ BYLY KE ŠKOLENÍ POLOŽENY PŘEDEM?
Pokud byly k plánovanému školení položené dotazy předem od dalších zákazníků, můžete si je zobrazit na stránce daného školení.



JAK MOHU ZASLAT DOTAZ PŘEDEM?
Dotaz je nutno zaslat prostřednictvím formuláře "Položit dotaz" na stránce školení. Odpověď na svůj dotaz můžete posléze shlédnout prostřednictvím zpracovaného videozáznamu.

Formulář pro dotaz naleznete na stránce patřičného školení, stisknutím tlačítka "Položit dotaz". V tuto chvíli budete přesměrováni na formulář pro vložení dotazu. Zde vyberete k jakému tématu se váš dotaz vztahuje a do pole níže vepíšete text dotazu. Poté stačí již potvrdit odeslání dotazu.


Dříve vložený dotaz můžete po odeslání upravit, či zcela smazat. Pokud svůj dotaz zrušíte, můžete opět vložit nový.

DO KDY JE NUTNÉ DOTAZY ZASLAT?
Dotazy, které vložíte do 12 hod. 2 dny před konáním školení (např. dotazy na školení ve čtvrtek je nutné zaslat do úterního poledne), zašleme lektorovi předem k nahlédnutí. Pokud tedy plánujete položit např. delší, či složitější dotaz, využijte této možnosti. Dotazy zaslané později (uzávěrka v 8:00 v den konání školení) budou zařazeny mezi ostatní dotazy položené přímo na školení.

KDE NAJDU ODPOVĚĎ NA MÉ DOTAZY?
Dotazy, které byly položeny před i v průběhu školení lektor zodpovídá v rámci třech dotazových částí. Dotazy zaslané předem bývají obvykle zařazeny do 3. dotazové části na samém konci výkladu.

Nestihnete-li živé vysílání, odpovědi na své dotazy získáte do 5 pracovních dnů společně s vydáním videozáznamu, jehož jsou součástí. Ve videozáznamu jsou tyto části značeny jako 1., 2. a 3. dotazová část. Odkaz na přímé přehrání jednotlivých dotazových částí naleznete v posledních snímcích prezentace (hledejte v pásu snímků pod videem).

Odpovědi na dotazy si můžete přehrát i z obsahu, který naleznete na pravé straně videa.

CO KDYŽ SE MŮJ DOTAZ NESTIHNE ZODPOVĚDĚT?
V případě, že by např. bylo zasláno příliš velké množství dotazů, které by nebylo možné z organizačních důvodů zodpovědět na živém vysílání, budou přesunuty do poradny k danému školení. Zde také doplníme písemně odpověď od lektora či našeho specialisty a oznámíme vám, že je již k dispozici.

Při velkém množství dotazů nejsme schopni garantovat zodpovězení všech položených dotazů.

KDE NAJDU PŘEHLED DOTAZŮ POLOŽENÝCH NA ŠKOLENÍ?
Celkový přehled dotazů (jak těch předem zaslaných, tak těch, které byly položeny v rámci živého výkladu) naleznete rovněž v písemné formě na stránce školení na záložce Dotazy. Zde můžete procházet jednotlivé dotazy (dotazy živě položené jsou řazeny dle dotazovacích částí, dotazy zaslány předem poté každý zvlášť). U každého dotazu je také uvedeno, kde naleznete odpověď.