Odměna za doporučení

Odměna za doporučení

Jste spokojeni s předplatným účetních školení a neváhali byste jej doporučit svým známým a kolegům? Podělte se s nimi o svou zkušenost! Pokud si některý z nich u nás objedná předplatné, získává 3 měsíce předplatného zdarma navíc nejen doporučující, ale i nový předplatitel.

JAK VĚRNOSTNÍ PROGRAM FUNGUJE?



Odměnu za doporučení získává jak doporučující, tak i nový předplatitel na základě vyplnění příslušného pole při objednávce předplatného.

JAK PŘESNĚ POSTUPOVAT PRO ZÍSKÁNÍ ODMĚNY? 
Na stránce předplatného https://www.videolektor.cz/predplatne si nový zákazník vybere produkt a stiskne tlačítko "Koupit předplatné".

Na další stránce potvrdí svůj nákup tlačítkem "K objednávce". Bude přesměrován na formulář, kde vyplní své fakturační údaje. Na samém konci objednávkového formuláře nalezne pole "Komentář k objednávce". Zde vepíše jméno či e-mailovou adresu svého doporučitele.


JAK DOPORUČITEL POZNÁ, ŽE ZÍSKAL SVÉ 3 MĚSÍCE NAVÍC?
Po uhrazení faktury novým předplatitelem jako doporučující obdržíte informativní e-mail o tom, že získáváte 3 měsíce navíc zdarma, nebo tuto informaci naleznete v zákaznickém účtu na stránce Můj profil.

Pokud doporučíte více nových zákazníků, získáváte odměnu za doporučení za každého z nich! Je tedy jen na vás, jak velký bonus získáte.