Představujeme vám našeho AI asistenta Honzu Veselého

Představujeme vám našeho AI asistenta Honzu Veselého

KDO JE HONZA VESELÝ?
Honza je náš nový asistent založený na umělé inteligenci, který zodpoví váš dotaz ke školení bez čekání na odpověď od specialisty. Své vědomosti čerpá z informací, které nalezne ve školení, ke kterému jste dotaz položili. Honza vám tak zaručí správnost svých odpovědí.



JAK SE MOHU HONZY NA NĚCO ZEPTAT?
Pokud chcete Honzovi položit dotaz, nejdřív je potřeba jej vložit ke školení. Pod každým videozáznamem v záložce "Dotazy" naleznete tlačítko pro vložení dotazu.




Jakmile se váš dotaz objeví v seznamu položených dotazů pod videem, stačí si ho otevřít kliknutím na jeho název. Po otevření dotazu nyní máte možnost kliknout na tlačítko "Zeptat se Honzy (AI)".

Po kliknutí na tlačítko se vám ihned vygeneruje odpověď a objeví se v komentářích pod dotazem. V odpovědi taky naleznete odkazy na části přepisu, prezentace a konkrétní strany v bodovém shrnutí,  kde Honza tuto odpověď dohledal. Můžete si tak celou danou pasáž přečíst nebo poslechnout.




ZNÁ HONZA ODPOVĚĎ NA KAŽDÝ DOTAZ?
Nikdo, ani Honza není dokonalý :) a může se stát, že odpověď na váš dotaz znát nebude. V takovém případě vám Honza sdělí, že odpověď nenašel.


DOSTANU TAKÉ ODPOVĚĎ OD SPECIALISTY?
Samozřejmě, reakci od naší odbornice na účetnictví a daně dostanete vždy nezávisle na vygenerované odpovědi. Na problematiku, kterou řešíte se tak můžete podívat komplexněji, z dvou různých perspektiv.