Rychlý přehled aktuálních novinek

Rychlý přehled aktuálních novinek

Sledujte naše nejnovější funkce a vylepšení

29. duben 2024
💪 Vylepšení
Seznamte se s týmem Videolektora

Zajímá vás, kdo jsme, odkud pracujeme a co nás na Videolektorovi baví? Tyto a další informace najdete na rozšířené stránce videolektor.cz/o-nas




29. duben 2024
💪 Vylepšení
Zjednodušení hlavní navigace a filtr Moje školení

Nyní najdete všechna školení na jedné stránce s názvem Školení. Pro zobrazení pouze Vašich zakoupených školení můžete využít filtr Moje školení. 





4. duben 2024
🙌 Nová funkce
Sdílení školení v konkrétním čase

Zaujala vás nějaká část videozáznamu a rádi byste ji prodiskutovali s kolegou nebo kolegyní? Nyní máte možnost jednoduše získat odkaz přímo na konkrétní čas sledování. Stačí kliknout na tři tečky pod videem a vybrat "Kopírovat odkaz". Takto sdílený odkaz automaticky spustí video přesně v daném čase.





4. duben 2024
💪 Vylepšení
Který den se školení koná? 

Pro usnadnění vašeho plánování jsme do přehledu školení k datu konání živého vysílání přidali i zkratku pro den v týdnu.






1. březen 2024
💪 Vylepšení
Vylepšené řazení u vyhledávání

Vylepšili jsme vyhledávání, abyste snáze našli to, co hledáte. Blížící se živá školení a nejnovější videozáznamy se nyní zobrazují ve vyhledávání výš než školení archivní



1. březen 2024
🙌 Nová funkce
Vyhledávání napříč obsahem webu

Nově můžete vyhledávat napříč obsahem webu. Stačí do vyhledávací lišty zadat vámi hledaný výraz a pak si zvolit, zda chcete hledat ve školení, dotazech či přepisech. 




18. leden 2024
💪 Vylepšení
Vysvětlivka u kalendáře

Pod kalendářem nyní najdete legendu, která vám ihned napoví, zda se jedná o důležité účetní termíny, školení nebo jiné zajímavé události







18. leden 2024
💪  Vylepšení
Nové rozlišení štítků u dotazů

Změnili jsme kategorizaci dotazů (označeno štítky) tak, aby na první pohled bylo jasné, kdy byl dotaz položen. Dotazy před školením a v průběhu školení jsou nově označeny štítkem Dotaz k živému vysílání a dotazy položené k záznamu jsou označeny štítkem Dotaz k záznamu. 




20. prosinec 2023
🙌 Nová funkce
Zpětná vazba k předplatnému

Chcete rychle ohodnotit, jak jste spokojení se svým předplatným nebo nám zaslat náměty na témata či jiné vylepšení? Nyní můžete poskytnout zpětnou vazbu skrze formulář, který najdete ve svém profilu. Těšíme se na vaše hodnocení. :)




4. prosinec 2023
🙌 Nová funkce
Filtr sledovaných dotazů

Nyní si nově můžete snadno zobrazit všechny dotazy, které sledujete skrze zvoneček. Stačí si otevřít filtr Sledované v přehledu dotazů.




4. prosinec 2023
💪  Vylepšení
Nyní s jistotou rozeznáte, která odpověď na dotaz je od našich specialistů

Přicházíme s vylepšením, které jistě ocení ti, kteří pravidelně ale i nárazově pokládají dotazy ke školením. Nově na první pohled rozpoznáte, zda je odpověď na váš dotaz od našich specialistů. 



21. listopad 2023
🙌 Nová funkce
Filtr již přehrávaných záznamů

Hledáte informace v záznamech, které jste si přehráli, ale občas nevíte v jakém přesně školení byla ta podstatná informace, kterou hledáte? Nyní již nemusíte pátrat. Stačí použít filtr Přehrané a zobrazí se vám seznam všech přehraných záznamů. 






2. listopad 2023
🙌 Nová funkce
Ohodnoťte kvalitu dotazů a odpovědí

Nyní máte možnost dotazy a komentáře jednoduše ohodnotit a dát jim "palec nahoru" nebo "palec dolů". Svůj názor tak vyjádříte, aniž byste museli psát komentář a můžete taky pomoci dalším zákazníkům!






11. říjen 2023
💪  Vylepšení
Jména u dotazů

Nově nyní uvidíte u každého dotazu jméno autora, který dotaz položil. Poradna tak nyní nebude tolik anonymní. :)





3. září 2023
💪  Vylepšení
Videolektor slaví 10 let

Jste s námi od začátku? Zákazníci, kteří se vzdělávají s Videolektorem 10. rok tuto informaci zjistí ve svém účtu po přihlášení. U svého avatara budou mít "štítek" s číslem 10, které značí právě to, že jsou s námi 10 a více let.
Všem, kteří jsou s námi tolik let děkujeme. :)



1. srpen 2023
🙌 Nová funkce
Seznamte se s Honzou

Rádi bychom vám představili našeho nového AI asistenta Honzu Veselého, který rád zodpoví vaše odborné dotazy bez čekání. Vyzkoušejte se ho na něco zeptat.




21. červenec 2023 
💪 Vylepšení
Prohlédněte si kompaktnější zobrazení dotazů

Zobrazení dotazů jsme pro vás upravili tak, aby bylo přehlednější a ulehčilo vám vyhledávání. Užitečné funkce, jako sledování dotazů anebo přidávání do oblíbených můžete využívat i nadále, nic se na nich nemění. Tlačítko, které jste znali jako "Odpověď ve videozáznamu" se změnilo na jednoduché zelené tlačítko:     Pro zobrazení konkrétního dotazu, odpovědi na něj a přidání komentáře stačí kliknout přímo na jeho název.



13. červen 2023
💪  Vylepšení
Přehled položených dotazů před školením

Chcete vědět ještě před termínem živého vysílání zda někdo nemá stejný dotaz jako vy? Nebo chcete vědět, kolik asi dotazů bude mít lektor na školení připravených? Tak pro vás máme skvělou zprávu. Nově můžete u každého školení sledovat dotazy předem.
Stačí si na kartě daného školení otevřít záložku Dotazy





19. květen 2023
💪 Vylepšení
Ušetřete čas a přečtete si další bodová shrnutí

Bodové shrnutí anebo tzv. "výcuc" naleznete už u 11 školení. Podívejte se např. na  Komplexní mzdové výpočty 2023,   Účetnictví a daně neziskových organizací 2023 nebo Jednočlenná s.r.o. z účetního a daňového pohledu 2023.

(Shrnutí si můžete stáhnout v pracovních souborech pod videozáznamem ve formátu pdf.)




26. duben 2023
💪 Vylepšení
Ztratili jste přístup ke školením a nevíte proč?

Možno jste nestihli obnovit předplatné. V tomto případě vás nyní vždy upozorníme s informací, kdy vám předplatné skončilo. Nemusíte tak pracně dohledávat, co se stalo. Zálohovou fakturu na prodloužení předplatného a možnost zaplacení obnovy kartou naleznete v sekci  Doklady.





9. březen 2023
💪 Vylepšení
Označte si své oblíbené školení

Přinášíme další usnadnění ve vyhledávání mezi školeními. A to v podobě filtru "Oblíbené". Stačí si u pro vás zajímavých školení zaškrtnout hvězdičku a poté si snadno zobrazíte seznam takto vámi oblíbených školení. 






10. únor 2023
💪 Vylepšení
Přečtěte si první shrnutí školení v bodech

U školení Mezinárodní zdanění příjmů fyzických osob nyní v souborech ke stažení naleznete bodové shrnutí školení vygenerované umělou inteligencí. Jedná se o první zkušební verzi, podoba shrnutí se bude postupně měnit a vylepšovat. Podívejte se na něj a podělte se o svůj názor :)





3. únor 2023
🙌 Nová funkce
Zaplaťte obnovu předplatného kartou

Prodloužení vašeho předplatného do dalšího roku nyní můžete jednoduše zaplatit kartou přímo z vašeho profilu. Zálohovou fakturu k obnově a možnost platby naleznete v sekci Doklady vždy 30 dní před ukončením vašeho stávajícího předplatného.





15. leden 2023
💪 Vylepšení
Podívejte se na události v kalendáři Videolektora

Každou událost v kalendáři si teď můžete rozkliknout a podívat se na detaily. U událostí vždy naleznete i související školení, které se vám bude hodit v rámci dané problematiky. Můžete se tak na ni hned připravit.




29. prosinec 2022
💪 Vylepšení
Víte, které videozáznamy jsou aktuální a které v archivu?

Nyní máte k dispozici nový filtr, přes který si můžete zobrazit školení podle jejich aktuálnosti. Školení která jsou v archivu rozeznáte podle tmavomodrého štítku "ARCHIV". Můžete se tak spolehnout, že školení, která v archivu nejsou obsahují platné a aktuální informace.





27. prosinec 2022
🙌 Nová funkce
Přidejte si termín živého vysílání do svého online kalendáře

Připravili jsme pro vás možnost, jak si do své kalendářové aplikace přidávat termíny jednotlivých školení samostatně. Nemusíte tak sledovat kompletní kalendář Videolektora a přidáte si pouze školení, která vás zajímají.




23. prosinec 2022
💪 Vylepšení
Vyzkoušejte nové možnosti filtrování dotazů

Možnost filtrování podle témat a klíčových slov můžete teď využít nejenom u školení, ale také v rámci dotazů. Odpovědi na vaše otázky tak dohledáte ještě rychleji. Vyfiltrovat si tady můžete i dotazy, které jste si přidali do oblíbených nebo položili vy sami.





22. prosinec 2022
💪 Vylepšení
Stáhněte si osvědčení po shlédnutí videozáznamu ze školení

Nyní máte možnost získat certifikát i po shlédnutí školení zpětně z videozáznamu. Nepřijdete tak o možnost získání osvědčení, v případě, že se nemůžete účastnit živého vysílání.




28. listopad 2022
💪 Vylepšení
Zobrazte si roční přehled školení

V kalendáři  Videolektora si kromě měsíce a týdne můžete zobrazit i přehled školení na celý rok. Stačí kliknout na tlačítko "AGENDA" a pomocí šipek vlevo nahoře si vyberete rok, na který se chcete podívat.





16. listopad 2022
🙌 Nová funkce
Vyzkoušejte funkci "obraz v obraze"

Nyní můžete při sledování videozáznamů využívat funkci "obraz v obraze", která vám umožní sledovat školení Videolektora i během jiné činnosti. Můžete tak jednoduše odepsat na e-mail a zároveň sledovat školení na pozadí.




25. říjen 2022
🙌 Nová funkce
Zobrazte si vaše přihlášená školení

Připravili jsme pro vás filtr, pomocí kterého si jedním kliknutím zobrazíte všechna školení, na která jste přihlášeni. Přehled si můžete vytisknout nebo se k němu kdykoliv vrátit.





20. říjen 2022
💪 Vylepšení
Přidejte si kalendář Videolektora do svého kalendáře

Kalendář Videolektora  si nyní můžete přidat do svého Outlook  i Gmail  kalendáře a nezapomenete tak už na žádné školení! Pokud se přihlásíte k odběru pomocí URL adresy, události se vám budou v případě změn automaticky aktualizovat.



14. říjen 2022
💪 Vylepšení
Vylepšené poznámky

Při sledování videozáznamů si k poznámkám nyní můžete přidávat i záložky. Pro urychlení vaši práce jsme pro vás vytvořili praktické ikony pro jejich přidávání. Přehled všech vašich poznámek a záložek napříč školeními teď nově naleznete na jednom místě.




5. říjen 2022
💪 Vylepšení
Nové studio

Připravili jsme pro vás zcela nové větší studio! Prostředí je nyní laděno do tlumených barev, abyste se při sledování cítili komfortně. Studio je vybaveno novým mikrofonem a dvěma kamerami pro ještě kvalitnější zážitek ze školení.





12. září 2022
🙌 Nová funkce
Kalendář školení

Podívejte se na přehled všech školení od Videolektora. Připravili jsme pro vás souhrnný kalendář školení, který vám ulehčí plánování.



4. srpen 2022
🙌 Nová funkce
Poznámky k videozáznamům

Své poznámky si nyní můžete pomocí nové funkce zapisovat přímo na stránce školení pod videozáznamem. Můžete se tak naplno věnovat sledování školení.




18. červenec 2022
🙌 Nová funkce
Zmenšené video

Při sledování videozáznamu se teď můžete volně pohybovat po stránce školení. Video se vám v případě potřeby zmenší, díky čemu vždy uvidíte co se na školení děje.






18. červenec 2022
💪 Vylepšení
Přepisy videozáznamů ve formátu PDF

Přepisy ze školení pro vás nyní zpracováváme i do PDF podoby a jsou pro vás k dispozici ke stažení v záložce "Soubory" pod videozáznamem.





17. červen 2022
🙌 Nová funkce
Filtrování v dotazech

Přidali jsme pro vás možnost filtrovat v dotazech podle typu. Můžete si vybrat, zda chcete hledat dotazech ze školení nebo v rámci poradny.





16. červen 2022
💪 Vylepšení
Možnost zobrazit si vyplněné heslo při přihlašování

Pro zjednodušení přihlašování do vašeho profilu jsme přidali možnost zobrazit si vámi vyplněné heslo. Stačí kliknout na ikonu přeškrtnutého oka a heslo se vám zobrazí.






24. květen 2022
💪 Vylepšení
Možnost vstupovat na živé vysílání ze seznamu školení

Pro urychlení vašeho přístupu k živému vysílání jsme vám připravili možnost vstoupit do třídy již seznamu školení v Moje školení.






19. květen 2022
💪 Vylepšení
Vyznačení oblíbené části výkladu v přepisu

Připravili jsme pro vás další možnost, jak pracovat s přepisy u videozáznamu. Nyní můžete označovat jednotlivé části přepisu jako oblíbené. Tyto oblíbené odstavce si poté můžete vyfiltrovat a uvidíte pouze je.




18. duben 2022
💪 Vylepšení
Poradna k online školení

Vylepšili jsme pro vás fungování poradny ke školením. Nyní najdete veškeré položené dotazy na jednom místě. Součástí poradny jsou dotazy položené před školením, v průběhu školení či po živém vysílání. V dotazech můžete snadno vyhledávat, dotazy si označit do svých oblíbených nebo si nastavit upozornění, abyste včas získali odpověď na dotaz.


5. duben 2022
💪 Vylepšení
Mobilní verze webu Videolektora

Abychom vám umožnili vzdělávání odkudkoliv vylepšili jsme pro vás mobilní verzi našich webových stránek. Nyní můžete školení sledovat například při čekání u lékaře nebo cestou do práce na svých chytrých zařízeních. Tak nás vyzkoušejte na svém telefonu či tabletu :)




24. březen 2022
💪 Vylepšení
Notifikace u dotazů mých kolegů

Pro snadnější sledování jednotlivých dotazů jsme přidali možnost nastavit si e-mailovou notifikaci také k dotazů, který není váš, ale je od jiných uživatelů.



8. březen 2022
🙌 Nová funkce
Vyhledávání v dotazech

Přidali jsme pro vás možnost vyhledávat v dotazech u jednotlivého školení. Například u tématu Cestovních náhrad 2022 vás mohou zajímat dotazy, ve kterých vaši kolegové řeší "služební cestu". Snadno si nyní takové dotazy zobrazíte viz obrázek níže.





21. únor 2022
💪 Vylepšení
Editace dotazů i po odpovědi

V případě, že dostanete na váš dotaz odpověď a rádi byste svůj dotaz ještě více upřesnili, nyní to lze. Nově je editace možná i u již zodpovězených či komentovaných dotazů.



7. únor 2022
🙌 Nová funkce
Notifikace u dotazů

Položili jste dotaz ke školení a chcete být informování o odpovědi? Stačí si nastavit notifikaci a jakmile bude odpověď k dispozici, budete informováni ve vaší e-mailové schránce.





20. leden 2022
🙌 Nová funkce
Dotazy po školení

Máte dotaz k již proběhlému školení? Skvělé, tak právě pro vás jsme právě spustili novou funkcionalitu na pokládání dotazů po školení. U svého dotazu si můžete nastavit notifikaci a jakmile bude dostupná odpověď, budete informování na vaší e-mailovou adresu.




18. leden 2022
💪 Vylepšení
Možnost editace a zrušení mých dotazů

Nyní můžete své dotazy před zodpovězením opakovaně upravovat, doplňovat o další informace nebo úplně smazat.